Wednesday, 15 August 2012

Tetris!!

Sape pernah main. Bila nak raya je mesti teringat.why? Sebab bila dapat duit raya mesti beli!

sangat suka almost tiap tahun beli masa kecik dulu, dari harga rm 30 sampai jadi harga rm10. Sekarang rasanya boleh dapat rm5! .

now saya free download dari android market! So far bila main rasa macam zaman kanak kanak dulu cuma screen rasa besar sebab pakai galaxy tab7. Nanti nak download dekat galaxy note pulak , nak test guna handphone yang mana lagi seronok main tetris nie :)

2 comments:

ain vanilla said...

oooowwwh game ni . hehe .
waktu kecik selalu lyn game ni . hehehehe

pondok putih said...

sama lah. :) sekarang dah canggih ada psp .tak taulah ada orang layan lagi benda nie ke tak

Post a Comment