Friday, 18 May 2012

Pondok Putih blog saya

Blog saya nie sunyi pulak sebab owner blog tak update post he he... actually kebizian sikit, ada cerita menarik nak di tempekkan kat sini tapi later maybe :D.

Since saya selalu online , i decided to find new friends here on blogger, tapi sebab blog nie baru lagi, tak sampai sebulan dalam dunia blog nie, so nak promote sikit

Hello !! nak bagi tau saya ada blog nih! 

ha ha sape lah yang nak dengar my words kat atas nie kan? .. so saya nak mintak tolong my blogger friends tolong bagi tau kawan-kawan PONDOK PUTIH ada blog :)
siapa saya?

Saya seorang isteri dan mommy kepada seorang anak perempuan , jarang duduk rumah dan suka melepak dekat family house,suka melepak dekat shopping centre, travelling, karaoke dan cuba jadi chef walaupun bila masak jadi disaster sebab kurang gemar bukak recipe books. Suka buku english novel tapi selalu baca half way sebab jarang dapat free time. Dan berblog as my favourite past time and sharing the story of my life yang saya rasa kadang kala ada persamaan dan berbezaan dengan orang lain.


  1. letak tajuk post PONDOK PUTIH BLOG
  2. letak gambar atas nie dalam post
  3. Follow blog nie
  4. linkkan post ke sini ( http://pondokputih.blogspot.com/2012/05/pondok-putih-blog-saya.html )
  5. dan tinggalkan link ada dekat comment :) DONE!


 nice to meet you All... owh saya nak bagi top up free nie dekat lucky blogger yang berjaya buat entry khas mengenai blog saya ^^
tak banyak pun rm50 je.. open to all prepaid and postpaid user...  simple je kan!



25 comments:

faizuddin pro said...

hai nice too meet u :)
td awak BW di blog saya sekrang saya pulak...
saya nak join contest ni boleh x ?

pondok putih said...

nice too meet u too, thanks sudi bw sini pulak ^^
sila sila join :D

Ardini Izzati said...

Dinie join :)
http://therainisfallingsoami.blogspot.com/2012/05/pondok-putihs-blog-d.html

pondok putih said...

Thanks for joining DINIE! :D

Dhiah Mardhiah said...

SINGGAH SINI..KALAU ADE MASE..AKAK BOLEYLA CANTIKKAN BLOG NI YE !! HOWEVER..NICE TITLE..NICE BLOG..NICE OWNER..HAHA

Dhiah Mardhiah said...

dhiah join ! ^^

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/05/pondok-putih-blog.html

pondok putih said...

ok, nanti cuba comelkan lagi blog nie.. thank sbb join! :D

mohamad shazni said...

sye join ye kak..hehehe ^_^
http://thisissensei.blogspot.com/2012/05/pondok-putih-blog.html

Mk Syahir said...

saye join ye mommy =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/05/pondok-putih-blog.html

Shazney Shamsuddin said...

join sini kak

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/05/pondok-putih-blog.html

kiera'sakura said...

nama yang unik.. mesti suka kaler putih nie kan

pondok putih said...

Thanks!! :D

pondok putih said...

yea mommy datang jenguk pun

pondok putih said...

Thank You!
^__^

pondok putih said...

true.. mmg suka putih :D

::CIK LYNN:: said...

cik lynn join...=) salam perkenalan...

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/05/pondok-putih-blog.html

faizuddin pro said...

Pondok putih : dah siap artikel untuk awak :)
http://faizuddinpro.blogspot.com/2012/05/pondok-putih-blog.html

pondok putih said...

faizuddin pro : thank you :)

Che Faiz Bong said...

Salam Ukhwah
Sy join
http://chebethomekbong.blogspot.com/2012/05/pondok-putih-blog.html

permata biru said...

nice blog..follow disini..visit n follow me back

pondok putih said...

che Faiz Bong : terima kasih :)


permata biru : i will ^_^

dya zafira said...

hai hai :)

saya join :D

http://direct-to-dyazafira.blogspot.com/2012/05/pondok-putih-blog.html

pondok putih said...

Terima kasih :)

pondok putih said...

-----ENTRY CLOSED-----

faizuddin pro said...

mcmane nk tau pemenang ye pondok putih :)

Post a Comment